onsdag 3. oktober 2012

Fokus
Ute hærjer høsten, det blåser, det regner og gule blader virvler... det får ikke bltt mer høst enn det.........
Formen er ikke grei, alt er vondt og tungt... men må prøve å holde hodet over vannet.... Noe som er SKIKKELIG GØY er at jeg vant candy`n hos Jill!! Og attpåtil vant jeg CMN #22 også... pluss at jeg kom på topp 3 på utfordring #22 også......... hoho... JOOOHOOO... det var så utrolig GØY!!!  ♥ ♥ En annen ting som er GØY er å fargelegge med COPIC!!! og det har jeg gjort, har begynt med litt jule motiver og derav den nye toppbanner`n... (ikke skyt meg........) Men begynner og komme i julemodus, og er det en ting jeg har funnet ut er det at man må gjøre ting når man har energi og lyst til det, ellers blir det aldri gjort....!!


Ønsker alle en fin dag!!  


Kaoskontrollfruen

♥ ♥ ♥

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...