mandag 24. september 2012

Tilda på tur.... og en bedriten dag...


Viser dere et kort jeg laget i sommer.... Nydelige Tilda på tur i London........ kortet skulle vært gitt bort for lenge siden, men ting tar tid...........
**********************************************************************************************************************************


Formen er bedriten , humøret er enda mer bedritent  og dagen har i bunn å grunn vært  bedriten..... kjenner at det ikke skal så mye til for å bli deprimert om dagen... kjenner at det er mange tanker som svirrer, det er så mange meninger om ens kropp og helse, så mange bør og skulle ha gjort..... som om jeg ikke har nok av ting jeg mener jeg bør og skulle ha gjort sjøl........ (dessuten går det mye på økonomi og NAV er ikke akkurat rause med utbetalingene for de som måtte tru det.......)

 Jeg er kvalm, jeg er svimmel, jeg har vondt i hode, jeg har vondt i armene (ja hele kroppen), jeg har null energi, jeg har ingen krefter (har knust to glass så langt i dag.......) Nakken er stiv og jeg ser dobbelt... og jeg FORBANNER det!!! Jeg  skulle gjort så mye for å funke, ha krefter og klare å tenke klart!! Jeg HATER og miste meg sjæl, jeg HATER og ikke være den personen jeg VIL være......     
Denne sykdommen er en FORBANNELSE
Og i kveld er det ikke lett og tenke positvt...Håper alle har hatt en bedre dag enn meg!


God natt!


KAOSFRUEN...
 (ikke mye kontroll i kveld)   

1 kommentar:

  1. Huff det høres ikke godt ut, håper du får bedre dager snart. Nydelig kort du har laget.
    God bedringdklem!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...