lørdag 1. september 2012

Sommerkonkurranse del 4


Hoho.. jeg  var så heldig å komme videre i sommerkonkurransen til copic marker norge :) DET var GØY!!! Å del 4 er så morsom, maskering er gøy!! Men det er litt tidkrevende, og jeg kan si at det satt ikke på første forsøk...!!! men jeg er igrunn ganske fornøyd med resultatet :) Her er et lite bilderas:
 Jeg har maskert sammen magnolia`s Piano grande, Tilda in havana og kandelaber (den er egentlig ikke maskert, bare satt akkurat oppå...)  Stempelet jeg har klippet ut er en sommerful som jeg har fargelagt og tatt glitter på...

Jeg har utfordret meg selv litt på farge også denne gangen... helt uten rosa og lyseblått..., også har jeg brukt svart(mørk grått), som er en farge jeg veldig sjelden bruker, men det gikk etter en liten (les lang) stund....Ønsker alle en fin fin lørdagskveld!!


KasokontrollFruen


6 kommentarer:

 1. Vanvittig lekkert!!!!!! Jeg er målløs!

  Klem, Hege:)

  SvarSlett
 2. Dette var vannvittig flott Kristin!!
  Herlige farger og flott sammensetting av de fine motivene :) Lekkert med sommerfuglen!
  Tusen takk for et nydelig bidrag til CMN's sommerutfordring!
  klemmer fra Jill

  SvarSlett
 3. Dette her kortet var utrolig lekkert og vakkert. Jeg er rett og slett imponert. Jeg likte den følelsen av at Tilda var litt sånn småfrekk, ho er jo stort sett bare søt da. Fantastisk maskering, og flott fargelegging. Og sammensetninga av motiver og pynt er perfekt. Denne løste du bra, og tusen takk for at du er med i sommerutfordringen vår og lykke til videre.
  Gunn:o)

  SvarSlett
 4. Oi - noe så flott. Den maskeringen din - og valg av motiver - er helt perfekt. Men det er jammen godt å lese at det ikke bare er meg som ikke får det til på første forsøk hihi...
  Fargeleggingen din er også helt super. Me Like.

  Lykke til videre i CMN sin sommerutfordring. Klem :o)

  SvarSlett
 5. Så flink du er, det var skikkelig fint!
  Ja, jeg har brukt 2 tråder med alpacaull og 1 kid silk. Prøvde m 1 tråd alpacaull først, men synes det ble litt for "slaskete". Men måtte gå ned på maskeantallet, ellers hadde jeg druknet i genseren hehe.
  Klem T

  SvarSlett
 6. Dette var helt nydelig! Oppsettet var veldig flott, og motivene dine passet så godt sammen. Du kan gjerne være fornøyd med dette:) Lykke til videre:)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...