fredag 14. september 2012

sommer utfordring #5

Jippi, hurra, og tjolabing!!! Jeg kom videre i CMN`s sommer konkurranse!!!! ååh... det var så GØY, det hadde jeg aldri trodd!! Det er så hard konkurranse!!! 

Del 5, er og lage en bakgrunn og et motiv som er fargelagt med copic`s. Her er mitt bidrag:

Jeg har klippet ut denne søte frøkna helt inn med kanten, også har jeg tegnet "murstein" og fargelagt med copic`s, jeg har klippet ut muren også, og det tredje laget har jeg laget skyer, også fargelagt med copic`s :)


Fargene jeg har brukt er:
Hud: E11, 00, 000, 0000, RV11
Genser/sko/hårbånd: C4, 2, 0, BV 20
Hår: E44, 43, 53, 51, 41
skjørt: E43, 42, 41
sekk; E74, 71,70 RV11
strømper/skjorte : W2, 0
eple: R39, 85, YR00
bakke: W6, 3, C4, 2, 0, T2
Mur: N3, 2, 1, G21, YG63 (nesten usynlig på bildene, men jeg har laget litt "mose")
skyer: B00, YG00, BV20

Ønsker alle som er innom en fin fin fredags kveld!

 KaoskontrollFruen


7 kommentarer:

 1. Nok et lekkert bidrag fra deg Kristin :)
  Herlig hjemmelaget bakgrunn og fantastisk flott kort!
  Herlig lag på lag effekt!
  Takk for at du deltar på CMN's sommerutfordring og lykke til videre
  Klem fra Jill
  Ps: Det hadde vært fint om du kunne skru av ordrebekreftelsen! takk :)

  SvarSlett
 2. Utrolig flott kort denne gangen også. Veldig fint med skyene og muren bak motivet ditt.
  Lykke til videre i CMN sin sommerkonkuranse.

  DT Gro :o)

  SvarSlett
 3. Dette her var skikkelig flott. Nydelig bakgrunn og en herlig jobb du har gjort med muren.. Søt jente som er flott fargelagt. Du har i tillegg mange andre flotte detaljer og dette er vakkert gjennomført kort.
  Takk for at du deltar i CMN sin sommerutfordring og lykke til videre.
  Gunn:))

  SvarSlett
 4. Så utrolig fint! Veldig forseggjort og med masse nydelige detaljer!

  SvarSlett
 5. Kjempeflott laget bakgrunn, og såå vakkert kort♥!! Alt fra fargelegging til pynting er så samstemt og flott!!:) Jeg ønsker deg all mulig lykke til videre i denne herlige og inspirasjonsrike sommerutfordringen♥!!:) Nå legger jeg inn en kopi av kommentarer jeg gir dere alle, men synes det er "fair" at jeg sier ifra til dere!;) Jeg sitter her i Tyrkia, med ferdig laget bakgrunn, og kort, men dessverre så er luftfuktigehten såå høy, at tusjene (2-3 av hovedfargene-brune) "blør", så etter gjentallige forsøk, og på leting etter en scrappebutikk for å kjøpe nye, må jeg gi meg her...og det er dri..surt!!:( Men, dette er jo en hobby som skal gi glede, og ikke masse frustrasjon, hehe!;) Gleder meg kjempe til å følge med videre her, uansett♥! Jeg er jo overhappy for at kortet mitt ble publisert i Pion Design bloggen jeg da♥♥!!:) Såå, oppi all frustrasjon, er jeg så stolt som jeg kan være innen denne "galskapen", hihi!:) Go'klem, Ellen

  SvarSlett
 6. For et søtt kort med masse fine detaljer:) Jeg likte veldig godt knappene på motivet, skal huske det til en annen gang, liquid pearls kan brukes til så mangt. Masse lykke til videre. Klem:)

  SvarSlett
 7. Nydelig kort Kristin! Motivet er jo så herlig, og bakgrunnen ble flott - likte spesielt godt skyene du har lagd!
  Lykke til!
  Klem fra kjersti:)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...