onsdag 13. juni 2012

Nytt bilde...

 I trappa henger det nå et nytt bilde, endelig ble det ferdig, tok litt tid og fatte mot til å klistre på wallstickeren..... det er sånn puslejobb jeg ikke har så veldig god tålmodighet med....Meeeen nå er den på plass og jeg er ganske fornøyd med resultatet! 
de søte magnolia jentene er først fargelagt med copic, også scannet inn i pc`n også printet ut på silkepapir, deretter har jeg brukt decopage lim og limt de på lerretet og så har jeg brukt akryl maling på resten...! Bildet henger som sagt i trappa og er ganske stort, ca 1,5 x 1,5 m      

Og med dette bilde ønsker jeg god natt!
1 kommentar:

 1. Åh, for et nydelig bilde!! Flotte farger..
  Det krever nok litt tålmodighet i den størrelen ja:))men det ble altså sååå fint!
  Tusen takk for kommentar hos meg!:)
  Ha en fin fin senkveld!
  Klem fra Janne

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...