fredag 29. juni 2012

Fredag igjenJa, da var det fredag igjen, ukene går så fort....
Denne uka har for min del ikke vært den beste, kroppen har streika, hue har værka.....
men jeg har da komme meg gjennom den, jeg har orka og være på jobb idag, mine hele 4 timers fredags jobb, men jeg har fullført! 
Det har vært mye lettvinte middager denne uka, men vi har da fått i oss mat......
Det har blitt veldig lite rydding og vasking, men jeg orka og ta en raid i går så det er helt ok... 
Det å tenke positivt er ikke alltid like lett, men jeg jobber med det, og jeg tenker mere positivt  enn negativt.... det er jo bra! 
Samtidig er det vanskelig og akseptere at denne antagelig er en varig situasjon og en kronisk sykdom som alltid vil være der, en tilstand som kanskje ikke blir så mye bedre...  Livet er fult av håp drømmer og planer, men livet blir ikke alltid som planlagt.... 
Det kan være vanskelig og forholde seg til de mange synspunkter og meninger folk har om ens sykdom og til hva de forskjellige behandlere og leger sider, for de sier forskjellig alle som en, hvem vil man tro på og hvem tør en tro på?? 


Meen  nå sitter jeg i soffan og venter på Mord og Mysterier, det er sommer krim på sitt beste! Jeg skal kose meg med moreller... Livet er ikke så værst om sommern!! Ønsker alle en fin fin helg!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...